background
logotype

Archivum

___________________________________________________________________________________

 

Évközi 33. vasárnap

2017. november 19.

 

 

 

1. A Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus előkészületi imádsága:

      Mennyei Atyánk, minden élet forrása!

Küldd el Szentlelkedet, hogy az önmagát értünk feláldozó és az Oltáriszentségben velünk levő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük! Ő Urunk és Mesterünk, barátunk és táplálékunk, orvosunk és békességünk. Adj bátorságot, hogy az ő erejét és örömét elvigyük minden emberhez! Add, hogy a készület ideje és az Eucharisztikus Kongresszus ünneplése egész hívő közösségünk, fővárosunk, népünk, Európa és a világ lelki megújulására szolgáljon! Ámen.

 

2. Jövő héten nem lesznek hétköznapi Szentmisék, szünetel a hivatali ügyintézés, és szerdán nem lesz felnőtthittan.

 

3. Krisztus Király Ünnepének előestéjén, november 25-én (szombaton) – az országos Szentségimádáshoz csatlakozva – délután 5 órától Szentségimádást tartunk plébániatemplomunkban, melyre hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket!

 

4. Karitász Csoportunk november 19-el megnyitja Szent Erzsébet kötényét. A Kedves Testvérek adományaikat a padsorok mögött található Karitász-perselyben, a tartósélelmiszer-adományokat pedig a sekrestyében helyezhetik el. A gyűjtés december 10-ig tart.

 

5. Az Élő Víz kiadvány a padsorok mögött megtalálható.

 

6. A Szentmise elbocsátása előtt megáldjuk Szent Erzsébet kenyerét, melyet ministránsaink fognak kiosztani a Kedves Testvéreknek.

2018  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates