background
logotype

Hirdetmény

 

Évközi 4. vasárnap

2018. január 28.

 

 

1. A Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus előkészületi imádsága:

      Mennyei Atyánk, minden élet forrása!

Küldd el Szentlelkedet, hogy az önmagát értünk feláldozó és az Oltáriszentségben velünk levő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük! Ő Urunk és Mesterünk, barátunk és táplálékunk, orvosunk és békességünk. Adj bátorságot, hogy az ő erejét és örömét elvigyük minden emberhez! Add, hogy a készület ideje és az Eucharisztikus Kongresszus ünneplése egész hívő közösségünk, fővárosunk, népünk, Európa és a világ lelki megújulására szolgáljon! Ámen.

2. Csütörtökön 5 órakor kezdődik a szentmise.

3. Pénteken 5 órától igeliturgia és ministránsfoglalkozás lesz.

4. A héten Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, ezért jövő vasárnap megáldjuk a Kedves Testvérek által hozott gyertyákat, a szentmise után pedig a Balázs-áldás szentelményében részesítjük a Kedves Testvéreket.

5. Ma délután 5 órakor a Krisztushívők egységének imahete alkalmából ökumenikus istentisztelet lesz az alsóörsi plébániatemplomban, melyre tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk a szentkirályszabadjai testvéreket is. Igét hirdet Főtisztelendő Darnai János atya, a veszprémi Padányi Biró Márton Római Katolikus Iskola lelki igazgatója. Az istentisztelet után szeretetvendégséget tartunk a plébánián, melyhez süteménnyel pogácsával, üdítővel vagy borocskával igyekezzünk hozzájárulni.

6. Aki szeretne házszentelést kérni, jelezze ezt a szándékát.

7. Az Élő Víz kiadvány a padsorok mögött megtalálható.

2018  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates