background
logotype

Hirdetmény

 

Advent 2. vasárnapja

2017. december 10.

 

1. A Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus előkészületi imádsága:

      Mennyei Atyánk, minden élet forrása!

Küldd el Szentlelkedet, hogy az önmagát értünk feláldozó és az Oltáriszentségben velünk levő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük! Ő Urunk és Mesterünk, barátunk és táplálékunk, orvosunk és békességünk. Adj bátorságot, hogy az ő erejét és örömét elvigyük minden emberhez! Add, hogy a készület ideje és az Eucharisztikus Kongresszus ünneplése egész hívő közösségünk, fővárosunk, népünk, Európa és a világ lelki megújulására szolgáljon!

2. Az adventi időben hétfőn, kedden és szerdán reggel 6 órakor, pénteken pedig este 5 órakor igeliturgia van plébániatemplomunkban.

3. Csütörtökön este 5 órakor kezdődik a Szentmise.

4. A ministránsfoglalkozás a pénteki igeliturgia után kezdődik.

 

5. Jövő héten, advent 3. vasárnapján – örvendetes vasárnapon – a szentmise során kiszolgáltatjuk idős és beteg testvéreink számára a betegek szentségét. A szentkenet felvételére lelkileg készüljünk, és ha szükséges végezzük el szentgyónásunkat.

 

6. Idős és beteg testvéreink szentségekkel történő ellátását december 18-21. között végezzük. Karácsony közeledtével gondoljunk otthonukat elhagyni nem tudó szeretteinkre, és jelezzük, ha lelkipásztori betegellátást kérünk számukra.

 

7. A "Szállást keres a Szentcsaládra" még lehet jelentkezni.

 

8. Az Élő Víz kiadvány a padsorok mögött megtalálható.

2018  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates