background
logotype

Archivum


Évközi 14. vasárnap

2016. július 3.

 

1. Július 4-től szeptember 4-ig este 6 órától hétfő esténként is van szentmise.

2. A szentmisék előtt változatlanul gyónási lehetőség van.

3. A ministránsfoglalkozás pénteken délután 4 órakor kezdődik.

4. A hittanos tábor lebonyolítását köszönjük szépen a közreműködőknek! A táborban készült fényképek hamarosan megtalálhatók lesznek egyházközségünk honlapján.

5. A táborozó gyermekek jó magaviseletük és a szentmiséken való naponkénti részvételük miatt dicséretet érdemelnek!

6. 2016. július 11-én, hétfőn, este 7 órára tisztelettel összehívom plébániánk képviselő testületét. Kérem a kedves tagokat, hogy szíveskedjenek megjelenni az ülésen.

7. Emlékeztetem a kedves testvéreket, hogy plébániánk működésének nélkülözhetetlen feltétele az egyházi hozzájárulás évenként történő rendezése. Mivel az idei befizetések mértéke az eddigiek alapján elmarad a tervezettől, ezért kérem, hogy igyekezzünk rendezni egyházi hozzájárulásunkat! Ezt megtehetjük személyesen a plébánián, postai úton csekk formájában, vagy átutalással. Az egyházi hozzájárulások rendezése az idei évben különösen is fontos, hiszen plébániánk egy jelentős beruházás, építkezés után van.

8. Szeretettel kínálom fel a kedves testvérek számára a lelkipásztori családlátogatás lehetőségét. A találkozásoknak is kedvező nyári időszakban örömmel állok rendelkezésre akár házszentelés, akár egy beszélgetés erejéig.

9. A Kornélokat, Emeséket és Csabákat – akik a héten ünneplik névnapjukat – Isten éltesse sokáig!

2024  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates