background
logotype

Archivum


Húsvét 2. vasárnapja

2016. április 3.


1.    A jövő héttől egy órával később, este 6 órakor kezdődnek a szerdai és pénteki szentmisék. Előtte fél 6-tól Szentségimádás és gyónási lehetőség van.
2.    Az elsőáldozási előkészítő szerdán, délután fél 4-kor, a bérmálási előkészítő pedig 4 órakor kezdődik.
3.    A ministránsfoglalkozás pénteken, délután 4 órakor kezdődik.
4.    Április 10-én (vasárnap) vendégünk lesz, és a 9 órai szentmise után az elkészült plébániaépületet megáldja Excellenciás Dr. Márfi Gyula veszprémi érsek-metropolita.
5.    Érsek atya az ünnepi szentmise során alsóörsi és szentkirályszabadjai fiataloknak és felnőtteknek szolgáltatja majd ki a bérmálás szentségét.
6.    A bérmálkozók és családtagjaik számára a szentmise után agapé lesz a templom bejáratánál. Kérem, hogy ehhez egy kis süteménnyel, pogácsával és üdítővel igyekezzünk hozzájárulni.
7.    A bérmálkozók szentgyónása és a szertartáspróba április 9-én (szombaton) délután 5 órakor lesz a plébániatemplomban.
8.    Az április 23-i Mátraverebély – szentkúti zarándoklatra van még hely, lehet jelentkezni. Kérem, hogy akik jelentkeztek, legyenek szívesek befizetni az útiköltséget (5.000.- Ft)
9.    A Richárdokat, Vilmosokat és Déneseket – akik a héten ünneplik védőszentjüket – Isten éltesse sokáig!
10.    A plébániaudvar megszépítését hálásan köszönjük!
11.    Az orgona szervizbe történő eljuttatását és visszaszállítását köszönjük szépen kántor úrnak!
12.    A vasárnapi szentmise után a templom bejáratánál ministránsaink kiosztják a kedves testvéreknek az Irgalmas Jézus szentképét.

2024  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates