background
logotype
image1 image2 image3

_____________________________________________________________________________________

Évközi 13. vasárnap

2017. július 2.

 

1. Jövő héttől hétfő esténként is – 6 órától – lesz szentmise. A templom fél 6-tól nyitva van.

2. Szerdán este fél 6-tól rózsafüzért imádkozunk.

3. Szerdán este – a szentmise után – felnőtthittan lesz a plébánián.

4. Pénteken este fél 6-tól Szentségimádás lesz, a szentmise 6 órakor kezdődik.

5. Szombaton nem lesz előesti szentmise.

6. Az alsóörsi és szentkirályszabadjai plébániák közös hittanos napközije az idei évben július 24-28. (hétfő és péntek) között kerül megrendezésre Szentkirályszabadján. A hittanos napközit Szent László évében járva a lovagkirály személye és életműve köré építjük fel.

7. Karitász Csoportunk az esemény támogatására gyűjtést hirdet. A Karitász persely a padsorok mögötti asztalkán található. Kérjük a szülőket, hogy időben jelezzék gyermekük részévteli szándékát. 

8. A hittanos napközi lebonyolításában részt vevő munkatársakkal csütörtök este a szentmise után megbeszélést tartunk a szentkirályszabadjai Nemzedékek Házában.

9. Az Élő Víz kiadvány a padsorok mögött megtalálható.

10. A Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus előkészületi imádsága:

Mennyei Atyánk, minden élet forrása! Küldd el Szentlelkedet, hogy az önmagát értünk feláldozó és az Oltáriszentségben velünk levő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük! Ő Urunk és Mesterünk, barátunk és táplálékunk, orvosunk és békességünk. Adj bátorságot, hogy az ő erejét és örömét elvigyük minden emberhez! Add, hogy a készület ideje és az Eucharisztikus Kongresszus ünneplése egész hívő közösségünk, fővárosunk, népünk, Európa és a világ lelki megújulására szolgáljon! Ámen.

 

2024  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates