background
logotype
image1 image2 image3

_____________________________________________________________________________________

 

Évközi 6. vasárnap
Február 12.

1. Szerdán, pénteken és szombaton délután 5 órakor kezdődik a szentmise.

 

2. A szentmisék előtt gyónási lehetőség van.

 

3. Szerdánként délután fél 5-től a hívek vezetésével rózsafüzért imádkozunk.

 

4. Szerdán délután 4 órakor lesz elsőáldozási előkészítő.

 

5. Pénteken délután fél 4-kor lesz ministránsfoglalkozás.

 

6. Az Alsóörsi Önkormányzat, az Alsóörsi Romai Katolikus Plébánia és az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség közös szervezésében csíksomlyói zarándoklatot hirdetünk. A férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így kérünk mindenkit, hogy időben jelezze részvételi szándékát! A részvételi díj: 20.000-Ft/Fő, mely egy összegben, a jelentkezéskor fizetendő a Római Katolikus Plébánián A részvételi díj tartalmazza az utazást, 3 éjszaka szállást, 3 vacsorát, és 2 ebédet. Jelentkezési határidő: 2017.02.15.

Akik jelentkeztek az útra, legyenek szívesek befizetni az útiköltséget, és írni egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy az út közeledtével részletes tájékoztatást küldhessünk a zarándoklatról.

 

7. Február 24-én (pénteki napon) este 6 órától keresztény bál lesz a Művelődési Házban.

A bál a megnyitót követően az énekkar műsorával, majd helyi tehetségek előadásaival fogja kezdetét venni. A vacsora után tombola-sorsolás lesz: szeretettel kérjük a Kedves Híveket, hogy tombola-tárgyakkal, tombola-felajánlásokkal legyenek szívesek hozzájárulni a bálhoz. A felajánlott meglepetéseket a Művelődési Házban adthatjuk le nyitvatartási időben.

(H: 10-18h; K: 10-19h; Sze: 10-19h; Cs: 14-18h; P: 10-19h; Szo 10-14h)

A háziasszonyokat tisztelettel kérjük, hogy egy-egy tálca süteménnyel támogassák az eseményt. Egyúttal süteményversenyt hirdetünk, melynek győztesét egy kiemelt tombola-meglepetéssel jutalmazzuk!

 

 

A bál részvételi díja 2.500.-Ft, amely tartalmazza a vacsora és a zenész költségeit. A fennmaradó összeggel az énekkar működését támogatjuk. A belépőket a szentmisék előtt és után vehetjük át a kórustagoknál.

A bálba a mértékletesség szem előtt tartásával szabadon hozhatunk süteményt és alkalomhoz illő innivalót.

 

8. Az elsőáldozás az idei évben plébániánk búcsúnapján, május 7-én lesz. Az elsőáldozók vizsgája május 5-én (pénteken) délután 5 órakor, az első szentgyónás pedig május 6-án, szombaton délután 5 órakor lesz. 

 

9. Karitász Csoportunknak és a közreműködő híveknek köszönjük szépen, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Veszprémi Csoportjától kapott nagy mennyiségű tartós élelmiszerekből a héten csomagokat készítettek, és hogy azokat kiszállították!

 

10. A Bálintokat, Juliannákat, Lillákat és Bernadetteket – akik a héten ünneplik védőszentjüket – Isten éltesse sokáig!

 

 

2024  Boldog Gizella Királyné Plébánia - Alsóörs   globbersthemes joomla templates